Σάντουιτς – γαλατούι,Κύριε καττινίερη

Εθκίαβαζα σήμερα στον Πολίτη ένα άρθρο για τα σάντουιτς στα σχολεία. Έχουν σταφυλόκοκκο λαλούν, δηλαδή εν ξημαρισμένα, κάχλικα που λέμε. ΕΛΑ ΡΕ!!

Καλά, εντάξει εν τζιαι φταίν τα πλάσματα του Πολίτη, καλά εκάμαν τζιαι ετσιακκάραν το, τζιαι αποκαλύψαν το. Εν λλίο αργά όμως νομίζω, έσιη τόσα χρόνια που τα φαγία της καντίνας εν απαίσια τζιαι εν ασχολείτε κανένας. Φυσικά τωρά εν εκλογές, οπόταν εννα ακούσουμε πολλά. Κάλλιο αργά παρά ποτέ πάντως.

Στο δημοτικό (τον τζιαιρό μου) είχαμε κάθε λογής ανθυγειηνά προιόντα. Όποιος εν συνότζιαιρος εννα αθθυμάται τα τσίπς του βρακά τζιαι τα τιμονάκια, τες αφροζούες με το γλυφιντζούρι, τες PIP τζιαι τες HighSpot. Είχαμε τζιαι τυρόπιττες, τασιηνόπιττες και τα σχετικά αλλα εν αθθυμούμαι σάντουιτς.

Φυσικά, οι παραπάνω μας επέρναμε σάντουιτς που σπίτι τζιαι ετρώαμε οπόταν μπορεί να μεν εσύφφερε την καντίνα να κάμνει. Όπως τζιαι να έσιη, σάντουιτς ήβρα στην καντίνα, πρώτη φορά στο γυμνάσιο (της Αγλαντζίας μπάι δε γουέη που εν μεσα στα ττόπ κάχλικα του Πολίτη).

Εκαταλάβεννες το που το μίλι ότι ήταν λετσιασμένο. Οι τομάτες που μέσα ζαρωμένες τζιαι μαυρισμένες , τζιαι τα αλλαντικά, με τζίνη την λίγδα που πίαννουν αμα τα αφήκεις πολλή τζιαιρό μες το ψυγείο. Εγω επειδή είμουν μαθημένος με τα σάντουιτς της Νίτσας (ρισπέκτ) απόφευγα τα όπως ο ποντικός την τσάκρα, αλλα ομολογώ ότι έφαα τζιαι εγώ κάποιες φορές.

Η καντίνα πρώτα, πρώτα έν ίσιεν βούρνα να πλυνήσκουνται οι καττινίερισσες, τζιαι οι καττινίεριες. Ότι επίανναν, δηλαδή με τζίνα τα σίερκα, εβρέθετουν μες τα σάντουιτς (ο νοών νοήτω). Τωρά εννα μου πείς, καλά, τα σάντουιτς εκάμναν τα που έσσω τους τζιαι εφέρναν τα. Ποίος εγγυάται την ποιότητα τους αμα τα εκάμναν έσσω τους. Ένυγουέη, εξεκαθαρήσαμε το ότι ήταν ξημαρισμένα τα σάντουιτς του γυμνασίου Αγλαντζίας που το 1993 που είμουν εγώ τζιαμέ. 14 χρόνια μετά, εκαταλάβαν το τζιαι οι υπόλοιποι.

Η ίδια κατάσταση ήταν τζιαι στο Παγκύπριο (το ττόπ στην λίστα του Πολίτη). 830 βαθμοί στην κλίμακα σταφυλόκοκκος. Ούτε ο ο Μελισσανίδης στην ρυθμική γυμναστική εν πίαννει έτσι βαθμούς. Έχουμε ρεκόρ για τον ποιό μεγάλο γύρο, την ποιό μεγάλη τασιηνόπιττα τζιαι τον ποιό ξημαρισμένο καττινίερη της Ευρώπης. Ο τύπος πρέπει να κόφκει την λούντζα μες τον απόπατο για να φκάλει έτσι high score.

Η κομπίνα που έκαμνε το 1996 θυμούμαι, ήταν να καμουφλάρει την κάχλα με κέτσιαπ. Ναι, έβαλλε κέτσαπ μέσα στα σάντουιτς που του εμινήσκαν, έσυρνεν τα μες το μάικρογουέηβ τζιαι ελάλεν μας ότι ήταν σάπμαριν. Είχα ενα συμμαθητή, έτρωεν θκίο κάθε διάλειμμα. Στο τέλος της χρονίας έφκαλεν πλοκάμια τζιε έφτυννεν μελάνι που τον κώλο.

Φυσικά είχαμε τζιαι τα σάντουιτς Kinder έκπληξη τότε. Άμα έβρισκες τρίχα του καττινίερη ή της καττινίερισσας ή κάτι άλλο που την καττίνα (κουτσουκούτα, βουρβουλλά, λαστιχούι κλπ) μέσα στο σάντουιτς εκέρδιζες ακόμα ένα σάντουιτς ή σάπμαριν που την καττίνα!

Οι αποβολές που έφαα, τζιαι στο Γυμνάσιο, τζιαι στο Λύκειο ήταν επειδή έφευκα σκαστός τζιαι επίεννα στον σαντουιτσή έξω που τα σχολεία τζιαι έπιαννα σάντουιτς να φάω, επειδή ανακάτσιουν τον καττινίερη μας. 14 χρόνια μετά, ο αγώνας δικαιώνεται!

Βασικά, σε κάποια φάση απαγορεύσαν τα λιξία που τα σχολεία για να μας ταίζουν υγειηνά πράματα. Είχαμε τα τσίπς μας, τες σοκολάτες μας (Today για τους ρομαντικούς), τα αναψυκτικά μας. Ούλλα αποστηρωμένα, συσκευασμένα με τα Έψιλον τους, τα συντηριτικά τους. Εργοστασιακά. Τα δρώματα τζιαι οι τρίσιες του καττινίερη εν ποιό υγειηνά που τα λίξια που ετρώαμεν;

Εν για το καλό μας, έτσι δημιουργούμεν αντισώματα τζιαι εν αρρωστούμε μετά που το φαί του στρατού (το οποίο θα είναι η επόμενη μεγάλη ανακάλυψη, το ότι εν ξημαρισμένο).

Το καλό μας εν ότι το υπουργείο λαλεί ότι έξερεν το, αλλα εν έθελε να μας αγχώσει. Τωρά ποιόν περιπαίζουν , εν εκατάλαβα ακόμα. Είμαστον μισταρκοί σου Κυρία Ολυμπία μου (όπως θα ελάλεν ο παππούς μου);

Εν ίσιετε ιδέα εγώ λαλώ σας. Επειδή εν ασχολείστε με τα σχολεία ούτε με το τι συμβαίνει τζιαμέ. Κάθεστε τζιαι φκάλλετε νόμους για το τί πρέπει να φορούν οι μιτσιοί τζιαι πόσο μακριά πρέπει να εν τα μαλλία τους, σάννα τζιαι φκάλλετε κώδικα ντυσίματος για στολή καταδίκων. Αντί να κάτσετε να δείτε τί ταίζουν τα κοπελλούθκια του κόσμου οι καττίνες. Αν θα δηλητηριαστουν, τουλάχιστον να εν ντυμένοι ούλλοι το ίδιο.

Για τους καττινίεριες, το μόνο που έχω να πώ είναι ότι θα έπρεπε να μεν τζιμούνται τες νύχτες που τες τύψεις. Πες ένας μιτσής του Λυκείου, καταλάβει ότι εν ξημαρισμένη η καττίνα τζιαι έν τρώει. Το μωρό του δημοτικού, που εννα καταλάβει; Καλά τζιαι εν αντρέπουνται, έν έχουν κοπελλούθκια τούτοι οι αθρώποι, έθελα να ξέρω;

Τι να κάμουμε, έτσι ένι. Τα σχολεία πάν κατα διαόλου τζιαι οι υπεύθηνοι ασχολούνται με μαλακίες. Αν περιμένουμε που τα υπουργεία τζιαι που την κυβέρνηση, σε λλία χρόνια οι καττίνες εννα ταίζουν τους μιτσίους ποφάγια τζιαι σκουπίθκια.

Αν έσιετε κοπελλούθκια, σάντουιτς που σπίτι που δαμέ τζιαι δά. Ούτε φούρνους τζιαι πελλάρες. Εκάμαν μου τζιαι οι φούρνοι χάππι μίλ,ιμίσιη μου (άλλη ιστορία τούτη).

Τζιαι τες καττίνες, καλύτερα να τες κλείσουν τζιαι να κάμουν Μακτόναλτς στην θέση τους. Τουλάχιστον τζίνα εν μεταλλαγμένα τζιαι βιομηχανοποιημένα. Σίουρα έν έχουν τα γενετικά υπολείμματα του καττινίερη τζιαι της καττινίερισσας. Έτσι όπως εγινήκαμεν, καλύττερα να είσαι βόρτος πάρα να πάθεις μαλαζαβράγκα τζιαι να κλωτσήσεις την σίκλα.