Έκτακτη Ανακοίνωση 1

Προς Κυβέρνηση και Πολιτική ηγεσία:

Παρά να μας βάλλετε φόρους πας τα ψωμία τζιαι πας τα φαγία, καλύτερα πείτε μας, πόσα τζιε σε ποιούς θέλετε να τα διουμέ κάθε μήνα. Να κάμουμεν ένα standing order να τελείωνουμε. Παρα να μας περιπαίζετε κάθε λλίο τζιε να βάλλετε σελίνι, σελίνι πάνω. Σωστά;

Προς Ττόμη οφ Σαιπρους Νο2:

Κύριε Ττόμη, οι πολιτικοί μας κάμνουν τα σκατά τζιαι που μόνοι τους, εν σε χρειάζουνται. Νομίζω θα είσουν ποιό χρήσιμος σε βαφτίσια τζιαι χαρτώματα. Επίσης να παείς στον Γρυστόδουλον (οφ Γκρίς) να σου μάθει κάνενα ανέκδοτο να λαλείς στην τηλεόραση. Όπως μιλάς τωρά, καλύτερα να μας κλάννεις παρά να σε ακούμε.

Προς Κυβέρνηση και Πολιτική ηγεσία Ελλάδας:

Τα Ολυμπιακά έργα, η στέγη Καλατράβα, το πιπελό που έφερε η Παπαρίζου που την Γιουροβίζιον τζιαι η προτομή της Βουγιουκλάκη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σβήσουν οι φωθκίες;

Ίσιαλλα να σας συνάξουν τζιαι εσάς τζιαι τους δικούς μας τους βόρτους, τζιαι να σας πετάξουν μέσα στην φωθκία να ησυχάσουμε!

1 comment

  1. Lexi_penitas

    Τα προϊόντα αρτοποιείου (δηλ. το ψωμί του λαού) αυξήθηκαν κατά 30% και το κρέας κατά 15% σε ένα χρόνο. Οι μισθοί πόσο; Η κοροϊδία είναι τα επίσημα ποσοστά πληθωρισμού που ποτέ δεν ξεπερνούν το 4% το χρόνο. Μας πιάνουν τον κώλο με την ανοχή και την κάλυψη του κράτους.

    ΑπάντησηΑπάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *