MemoryStickολογίες

msxm2gnΠροχτές διάβαζα στο Engadget, ότι οι τιμές των Memory Stick Duo Pro, της Sony, εππέσαν.

Ήταν αναμενόμενο, αφού οι συσκευές που το χρησιμοποιούν εν μόνο της Sony και ποιό συγκεκριμένα, το PSP. Ασπούμε εν πολλά λίοι τζίνοι που εννα αγοράσουν ξερω γώ, 2GB Memory Stick για την Digital Camera τους.

Όπως και να έχει, αγόρασα το πρώτο μου Memory Stick για την φωτογραφική μου πριν περίπου 1 χρόνο. 256MB, στην Κύπρο ήταν 60 ΛΚ, αγόρασα το που το Ebay , για 20 ΛΚ. Ακολούθως άμα απέκτησα PSP, αγόρασα 1GB που το Lik Sang.com , στις 50 ΛΚ την στιγμή που στην Κύπρο εθέλαν 125 ΛΚ.

Προχτές που λέτε, στο Ebay ήβρα ένα καταραμένο Memory Stick Duo Pro, το 1GB ήταν περίπου 15 ΛΚ τζιε τα 2GB περίπου 25 ΛΚ.

Καλή τιμή σκέφτηκα, τζιε άρπαξα ένα 2GB για το PSP μου, τωρά που εννα είμαι στην ξενιτιά να έχω να το γεμόννω μαλακίες.

Τηλεφωνώ που λέτε στον Γερμανό, τζιε ρωτώ πόσα για τα 2GB Memory Stick Duo Pro. Άμα τζιε είπε μου 92 ΛΚ, λλίον έληψε να με έβρει ο χάρταττας. 70 ΛΚ διαφορά!!!

Να πώ ότι ο τύπος που το Ebay , εν που το Hong Kong τζιε πίαννει τα ποιό φτηνά και ξέρω γώ, Ε, πόσα τα πίαννουν τα καταστήματα στην Κύπρο ρε παιθκία τζιε κόφκουν μας την κκελλέ μας;; Να ήταν η διαφορά κανένα δεκάλιρο να πώ στον θκίαολο, αλλα 70 λίρες!

Όπως τζιε να έσιη η συμβουλή είναι όσοι γουστάρουν έτσι μικροπράματα τζιε φαίνονται τους ακριβά στην Κύπρο, να κάμουν ένα Paypal τζιε να τσιακκάρουν το Ebay . Εννα με θυμηθούν!!