Πού χάθηκαν οι άντρες….

Εγύρευκα πολλή τζιαιρό την αφορμή να γράψω κάτι για τις γενέτζιες. Όι για ούλλες αλλα για ενα συγκεκριμένο είδος που κυκλοφορά τα τελευταία χρόνια ανάμεσα μας τζιαι βρίσκεται στην ακμή του στο μικρό μας νησί. Όνομα εν έχω να τους δόκω, δυστηχώς. Σίουρα όμως αμα συνεχίσετε την ανάγνωση εννα τις αναγνωρίσετε.

Είδα μια διαφήμηση για μια καινούργια παράσταση, της οποίας η υπόθεση εν κάτι γκόμενες που γυρίζουν να έβρουν πραγματικούς άντρες στην επαρχία και σε άλλες περιοχές, επειδή οι άντρες που έχουν μες τους κύκλους τους εννεν όπως ήταν παλία.

Γενικά τούντη μαλακία εβαρέθηκα να την ακούω. Εκατάντησε ποίημα, στα χείλη κάθε γκόμενας που εν ξέρει τί θέλει να σου σύρνει την ατάκα «Ε, μα οι άντρες εννεν όπως παλία». Εν κανεί τούτο, εκαταντήσαμε όπου γυρίσουμε να έσιη κάτι που να ασχολείτε με κάποια γυναίκα η οποία δεν βρίσκει ευκαρίστηση που τον άντρα της ή που τους άντρες γυρώ της. Είτε τούτο εν κάτι σειρές του στύλ “Sex and the City”, είτε εν κάτι εκπομπές της Βάνας Πάρπας τζιαι της Ελίτας, είτε εν κάτι περιοδικά όπως το “Cosmopolitan” τζιαι πάει λέγοντας.


Λοιπόν..Απλά τσιακκάρετε πόσα πράματα έσιη γυρώ σας (περιοδικά, εφημερίδες, ένθετα, εκπομπές, σειρές, έργα κλπ κλπ) που να ασχολούνται με τα προβλήματα που έχουν οι γενέτζιες με τους αρσενικούς. Τωρά, συγκρίνετε τα με τον αριθμό των πραμάτων που κάμνουν το ίδιο πράμα, αλλα για τους αρσενικούς. Τζιαι επειδή είμαι σίουρος ότι η σύγκριση εννα σας δείξει ότι ούλλοι ασχολούνται με το τί θέλουν οι γενέτζιες που τους αρσενικούς τελικά, τζιαι το πώς θα έπρεπε να εν οι αρσενιτζίοι, ήρτα εγώ να σας φκάλω ούλλους που την δύσκολη θέση τζιαι να σας φανερώσω την αλήθκεια.

Οι γενέτζιες δεν ξέρουν τι θέλουν, φίλτατοι μου αναγνώστες. Άφηστε τες πως λαλούν ότι ξέρουν, τζιαι κάμνουν τζιαι αναλύσεις, τζιαι επιμένουν στις συζητήσεις. Οι πλείστες, εν έχουν ιδέα τί θέλουν.

Βασικά θα τες εβόλεφκε να εφκαίνναν μοντέλα αρσενικών με ρεμοούτ κοντρόλ, να πατούν ένα κουμπούι τζιαι αυτόματα να αλλάσουν τζιαι να γίνουνται όπως τον θέλουν. Τι μία σκληρός και ατίθασος, την άλλη γλυκός και ευαίσθητος, την άλλη άξεστος και βίαιος, την άλλη ήρεμος και εξυπηρετικός τζιαι πάει λέγοντας.

Να σας πώ τί γίνεται. Η γενέκα, εν το ποιό ανασφαλές όν πάνω στην γή. Απόδειξη το ότι εν θα δείς ποττέ αγελάδα μπροστά που τον καθρέφτη να λαλεί ότι εν πασίης ο κόλος της. Εντάξει τούτο ήταν αστείο ( που να τον έβρουν τον καθρέφτη οι αγελάδες) αλλα όπως τζιαι να εσίη η αλήθεια εν ότι οι γενέτζιες εν ανασφαλείς.

Οι λόγοι εν πολλοί, ανάμεσα τους εν το ότι η κοινωνία περιμένει που τζίνες πολλά παραπάνω, όσον αφορα την εξωτερική εμφάνιση, απο όσα περιμένει που τους άντρες. Που πάνω που ούλλα όμως, εν τα κυκλώματα των μέσων μαζικής εξημέρωσης που εσυγκώψαν τον τρόπο που σκέφτουνται οι παραπάνω γενέτζιες τζιαι βομβαρδίζουν τες συνέχεια με διάφορες μαλακίες για να τους πουλούν προιόντα.

Δείχνουν τους συνέχεια κάτι γενεκάρες ίσια με την πόρτα, οι παραπάνω φτιαγμένες με κομπιούτερ, τζιαι επιβάλλουν τους ότι πρέπει να γίνουν έτσι. Οπόταν μετα πουλούν τους ένα καταραμένο μαλακίες, όπως ζώνες που σε σουζουλίζουν για να κάμεις κοιλιακούς, κρέμες που καράολους τζιαι βουρβουλλάες για να φύουν τα σημάθκια που την φάτσα σου τζιαι χαππούθκια που αμα τα τρώεις παστινήσκεις τζιαι γίνεσαι σαν την πρώην Μις Αργεντινή.

Δείχνουν τους σειρές αβέρτα, με έρωτες, ανεκπλήρωτες αγάπες, λατίνους εραστές με θεληματικά πιγούνια και λέγκο κοιλιακούς, ίντριγκες, πάθη και τα διάφορα γνωστά που δείχνουν στην τηλεόραση.

Σίουρα εν θα κάτσω να αναλύσω γιατί τούτα ούλλα που δείχνουν εν μαλακίες, τζιαι έν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Γενικά δημιουργούν ένα παρανοικό στάτους τζιαι μία ανύπαρκτη πραγματικότητα, την οποία φαίνεται οι γενέτζιες όι μόνο να δέχουνται αλλα τζιαι να υποστηρίζουν. Κοίταξετε..το να γαμίεσε με τον παιδικό σου έρωτα (την στιγμή που λαλείς πως αγαπάς τον άντρα σου) έννεν ρομαντικό ούτε όμορφο. Εν απλά πουτανία. Η σειρά εν η «Βέρα στο Δεξί» (τούτη μου ήρτε) για όσους εν εκάμαν τον παραλληλισμό ακόμα.

Το θέμα εν ότι, η κάθε σείρα τζιαι η κάθε ταινία, εν φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο που να απευθήνεται τζιαι να θέλει να πουλήσει άλλο πράμα. Τζίνο που θέλουν να προωθήσουν, είτε εν στερεότυπο είτε εν απλά ένας χαρακτήρας ή πλοκή μες το έργο, κάμνουν το πολλά κάλα (άλλωστε εν η δουλεία τους). Οι γενέτζιες βομβαρδίζουνται με ούλλα τα πρότυπα αρσενικών που εν μέσα σε ούλλες τες αγαπημένες τους σείρες, σύν τις αγαπημένες γενέτζιες των εν λόγω αρσενικών (που δεν θα τους μοίασουν ποττέ) όποταν στο τέλος της ημέρας απλά συγχίζουνται (όπως τα κομπίουτερ αμα πιάν βάιρους) τζιαι εν ξέρουν τι θέλουν..

Τζιαι ποιοι τραβούν στο τέλος της ημέρας; Εμείς οι κοινοί αρσενιτζιοί που τες ανεχούμαστε..

Το πρόβλημα εν τζιαι σταματά δαμέ όμως. Αντίθετα, δαμέ ξεκινά.

Κάποιοι αρσενιτζιοί, νομίζουν ότι πρέπει να αλλάσουν τον χαρακτήρα τους αναλόγως με το τί θέλουν οι γενέτζιες. Αλλά..επειδή οι γενέτζιες εν ξέρουν ούτε οι ίδιες τι θέλουν..τούτοι οι αρσενιτζιοί εν θα μπορέσουν ποττέ να είναι όπως τους θέλουν οι γενέτζιες. Οπόταν δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος στον οποίο πρωταγωνιστεί ένα ποσοστό απο διάφορες γκόμενες που περιπαίζουν τους γυρώ τους αρσενικούς, τζιε ένα ποσοστό αρσενικών οι οποίοι σπάζουν την κκελλέ τους γιατί ενώ κάθε λλίο αλλάσουν οσμή και σασί όπως τον κουρκουτά μες την παλλούρα, εν καταφέρνουν να φκάλουν τες γενέτζιες που θέλουν.

Ποιό ξεκάθαρα, θωρείς ένα μέρος των αρσενικών να ντύνουνται τζιαι να συμπεριφέρουνται όπως τους καρακίοζιες τζιαι ένα μέρος των γενεκών να ντύνουνται τζιαι να συμπεριφέρουνται πουτανίσιμα τζιαι σκυλλίσιμα. Οι δε αρσενιτζιοί να διερωτούνται τί θέλουν τούτες οι σκρόφες τελικά, τζιαι οι δε γενέτζιες να διερωτούνται γιατί οι αρσενιτζιοί έννεν τζίνο που θέλουν.

Συν, παίζει σημαντικό ρόλο το καινούργιο σπόρ ανάμεσα στες γενέτζιες (που στην Κύπρο φυσικά εν ποιό δημοφιλή που την μάππα,απλά εν underground) το «πόσες χιλόπιττες ετάισες σήμερα;».

Λοιπόν, επειδή οι παραπάνω ενίωσετε το ΑΛΛΑ,εν ξέρετε πως τζιαι γιατί παίζεται, εννα σας εξηγήσω.

Βασικά καποιες γενέτζιες, εκτός που κομπλεξικές τζιαι ανασφαλείς, εν τζιαι ως επι το πλείστον ζηλίαρες. Δηλαδή, εν μπορούν να δούν μιαν άλλη γενέκα μες την παρέα να της κοντέψει αρσενικός. Η πρώτη σκέψη που εννα τους ερτεί εν το «Γιατί τζίνη τζιαι όι εμένα». Οπόταν δημιουργούν ένα άγραφο κανόνα μες την παρέα τους τον οποίο επιβάλλουν η μία στην άλλη (τζιαι τον οποίο οι ίδιες εν παραδέχουνται) τζιαι σύρνουν αβέρτα χιλόπιττες σε όποιον τους κοντέψει.

Τούτο το είδος συμπεριφοράς, φαινομενικά ικανοποιεί τες ούλλες μες την παρέα. Καμία εν φκάλλει αρσενικό, άρα καμία εν έσιη να ζηλέψει που την άλλη. Έχουν λόγους να παραπονιούνται ότι φταίν οι αρσενιτζιοί που εν ξέρουν να τους φερτούν (τζιαι όχι τζίνες που εν κομπλεξικές), άρα μπορούν να διαβάζουν το Cosmopolitan χωρίς κανένα ενδοιασμό (αφού έσιη τες λύσεις σε ούλλα τους τα προβλήματα). Τέλος, προσφέρει τους κάποιά ώθηση αυτοπεποίθησης, του στύλ «Αφού εκόλλισεν μου ένας, σημαίνει είμαι ωραία» τζιαι ολόισια θεωρούν ότι μπορούν να έβρουν τζιαι καλύτερο που τζίνο που τους εκόλλησε. Άμα έν είσαι η Jolie κούκλα μου, μεν περιμένεις να σου κολλήσει ο Bratt Pitt.

Όπως τζιαι να έσιη, τούτο ούλλο το παιγνίδι, μόνο κακό τους κάμνει. Στο τέλος της ημέρας παν έσσω μόνες τους, τζιμούνται κάθε νύχτα μόνες τους τζιαι λλίο πριν να τζοιμηθούν κουλλουρώνουνται τζιαι απορούν γιατί εν βρίσκουν ενα αρσενικό να τες προσέχει τζιαι να τες αγκαλίαζει (όπως τον Γιωργούλλη ασπούμε!). Τούτο το πράμα που γίνεται κάμνει τες ακομα ποιό κομπλεξικές. Επειδή ενω βαθία μέσα τους ξέρουν οτι εννα εμπορούσαν να έχουν κάποιο να τες προσέχει τζιαι να τες αγαπά, εν καταλαβαίνουν γιατί εν τον βρίσκουν. Φυσικά εν παραδέχουνται ότι εν ξέρουν τί θέλουν τζιαι βρίσκουν την εύκολη λύση ότι φταίν οι αρσενιτζιοί.

Το παιγνίδι ξαναρκέφκει που εννα ξαναπάν έξω με τες φίλες τους για ποτό και διασκέδαση. Βασικά άμα δείτε παρέα με πάνω που 2 γενέτζιες, το τσάνς σας να μεν φάτε χιλόπιττα εν ανάλογο με το τσάνς του Θεμιστοκλέους να φκέι πρόεδρος.

Τωρά, έξω που τούτον τον κικαιώνα, έσιη τζιαι κάποιους αρσενικούς που ξέρουν τί θέλουν, ξέρουν τί ένι τζιαι έχουν τζιαι κότσια να το ζητήσουν που μία γενέκα. Τζίνοι τζιαι αν δεν θα δούν άσπρη μέρα. Εν μιλώ για το σέξ.

Πρώτα, πρώτα με το που θα είσαι ίσιος με μια Κυπρέα, έχασες το παιγνίδι. Το ότι είσαι ειλικρινής, ίσιος τζιαι εντάξει μαζί της φοιτσιάζει την. Κατ’ αρχήν είσαι διαφορετικός που τους υπόλοιπους (που αναφερτήκαν ποιό πάνω) οπόταν εν μπορεί να σε καταλάβει (αφου εν εδημιουργήθηκες που τα κόμπλεξ της), οπόταν καλύτερα να σε αποφύγει παρά να σε αντιμετωπίσει.

Βασικά που δαμέ, ξεκινούν τρείς κατηγορίες αντρών.

Τζίνοι που εννα αποφασίσουν ότι για να έβρουν γενέκα πρέπει να γινούν καρακίοζιες (όπως τζίνους που ανάφερα ποιό πάνω). Τούτοι, σε κάποια φάση, εννα δώκουν πάνω σε καμία 28ρα-30ρα που εννα νώθει ότι εγέρασε τζιαι πρέπει να χαρτωθεί, τζιαι να τους τυλίξει. Η το πολλή να καταφέρουν καμία ποιό μιτσία που θα τους περιπαίζει τζιαι να τους τζιερρατώνει ούλλη μέρα.

Η δεύτερη κατηγορία, εννα εν τζίνοι που εννα καταλάβουν το παιγνίδι των γενεκών, τζιαι εννα το υπερνικήσουν. Δηλαδή εννα τες περιπαίζουν τζίνοι αντι το αντίθετο. Εννα αλλάσουν τες γενέτζιες συνέχεια, ειδικά αν έχουν τζιαι κοινωνικό στάτους ή αν εν νακκουρί ωραίοι. Στο τέλος, εννα φκούν χαμένοι επειδή εννα χάσουν το νόημα του ποιό σημαντικού πράματος στην ζωή μας που εν η αγάπη τζιαι ο έρωτας.

Η τελευταία κατηγορία εν τζίνοι που εν θέλουν να αλλάξουν τζίνο που ένι για να τους γουστάρουν οι γενέτζιες. Τούτοι ή εννα τρών χιλόπιττες στον αιώνα τον άπαντα, επειδή εννα διούν πάνω σε λάθος γενέτζιες ή εννα καταφέρουν την λάθος γενέκα η οποία εννα τους πληγώσει ανεπανόρθωτα ή μπορεί τζιαι στο τέλος να δώκουν πάνω σε μιά που τες λλίες που μπορεί να τους αγαπήσει τζιαι να τους εκτιμήσει όπως πρέπει.

Όπως θωρείται, που ούλλες τες περιπτώσεις κάποιος χάννει.

Εν τζιαι η άλλη κατηγορία φυσικά των αντρών που το γυρίζουν στο ποιό χαρούμενο, τζιαι βρίσκουν άλλους άντρες για να τους καταλάβουν (ιφ γιου νόου γουοτ αι μίν). Αλλά τζιαι τζίνοι εν τζιαι έχουν άδικο έτσι όπως εκαταντήσαν οι γενέτζιες.

Που καταλήγει τούτο το λογύδριο ούλλο;

Πούποτε όπως πάντα. Σίουρα εννα φκούν καμπόσες να με φάν με τα σχόλια τους, επειδή τάχα λαλώ ψέματα τζιαι κατηγορώ τες γενέτζιες χωρίς να έχω λόγο. Εν με νοίαζει όμως επειδή έτσι νίωθω.

Οι γενέτζιες που έννεν έτσι, τζιαι υπάρχουν (όι εν είσαι εσύ κούκλα μου) σίουρα εννα καταλάβουν τζιαι εννα σιωπήσουν. Οι άλλες εννα προσπαθήσουν να με πείσουν ότι έχω άδικο. Καλύτερα να πείσουν τον εαυτό τους πρώτα τζιαι ύστερα εμένα.

Εν είμαι φαλλοκράτης τζιαι ούτε έχω τίποτε με τες γενέτζιες, απλά λαλώ ύνταλως εκαταντήσαν τες σχέσεις σήμερα. Τζιαι ναι φέρουν ευθήνη οι αρσενιτζιοί, αλλά να μεν χωνούμαστε πίσω που τα δάκτυλα μας. Το παιγνίδι ελέγχαν το πάντα οι γενέτζιες.

Τέλος τζίνες που λαλούν ότι οι άντρες εννεν όπως παλία, εν απλά ηλίθιες. Ούτε οι γενέτζιες εν όπως πάλια που τούτην την άποψη, οπόταν γιατί να εν οι άντρες;

Τζιαι για να τελείωνουμε, οι παλιοί οι αρσενιτζιοί, έννεν όπως τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ούτε όπως τον Σών Κόνερυ (ρισπέκτ).Εν όπως τους θωρείτε κάθε μέρα έσσω σας στα πρόσωπα των πατεράδων σας.

Ναι, τζίνων που λαλούν της μάνας σας «Ούσσου εσού,είσαι γενέκα!» τζιαι που την αφήννουν μες την κουζίνα μαζί με τες θκίαες σας άμα έσιη τραπέζι.