Διαφημιστικές Εκλογές

Τον τελευταίο μήνα, η πόλη έγινε ένα μεγάλο διαφημιστικό φυλλάδιο. Με την διαφορά ότι αντί για αυτοκίνητα τζιαι ινστιτούτα υδρομασάζ, διαφημίζουν πλάσματα που θέλουν να γίνουν ευρωβουλευτές. Ποιος εν θέλει να γίνει βουλευτής ή ακόμα καλύττερα, ευρωβουλευτής.

Κατ’ αρχήν είναι μια θητεία τάκκωμα.Πιερωμένα ταξίθκια στην Ευρώπη με του ψύλλου πήδημα, δεν σε ελέγχει κανένας τι κάμνεις, που πάεις. Μπορείς να πάεις να κάθεσαι στην ευρωβουλή τζιαι να μεν ανοίξεις ποττέ το στόμα σου να πεις λέξη. Δουλεία γιοκ δηλαδή.

Πουπανοπρίτζη έρκετε τζιαι ένα κατεβατό λίρες τέλος του μηνός. Τι άλλο θέλεις;

Φυσικά, εν τζιαι μπορούμε ούλλοι να γίνουμε ευρωβουλευτές. Μπορούμε να δοκιμάσουμε σαν ανεξάρτητοι υποψήφιοι, αλλά τζείνοι που εννα φκούν εν τζείνοι που εννα υποστηρίξουν τα κόμματα.

Με το μάρκετινγκ που γίνεται, φκαίννει πάντα τζείνος που διαφημίζουν παραπάνω. Σε κάποιες περιπτώσεις, εν σάννα προσπαθεί ο μπακκάλης της γειτονίας μου να ανταγωνιστεί διαφημιστικά το Καρφούρ.

Έσιει ένα συγκεκριμένο υποψήφιο, που όπου γυρίσεις τζιαι όπου δεις έσιει την φάτσα του. Γιγαντοαφίσες, περιοδικά, φυλλάδια, τηλεοράσεις. Ως τζιαι πάνω σε αυτοκίνητα Smart αφισοκολλήσαν τον τζιαι περιφέρουν τον μες την πόλη. Ακόμα λλίο εννα τον πέμπουν εικονομήνημα πας το κινητό τζιαι να σου διούν μια αφίσα του δώρο με κάθε πλύμα του αυτοκινήτου στην πεζίνα. Έλεος ποίον.

Πάμε να τους πούμε στην Αρχιεπισκοπή, «Εννα τον ψηφίσουμε, παρετάτε μας!!!» πέρκει δόκουν παμό. Εφυρτίκαν να μας τον φκάλουν.

Άσε που, που τες δέκα κουβέντες που λαλεί, καταλάβεις τες θκύο. Ως τζιαι η αφίσα του εν σάννα τζιαι εφκήκε που το δύσκολο σετ τον ερωτήσεων του Τρίβιαλ Περσούτ. Όπως τζιαι να έσιει, μακάρι ναν καλά το κοπελλούι τζιαι αν τον γουστάρει ο κόσμος ας τον φκάλει.

Εγώ για να είμαι ειλικρινής μια γυναίκα εκτιμώ που τους υποψηφίους τζιαι αν θα ψηφίσω, εννα την ψηφίσω τζείνη. Εν ξέρω, σάννα τζιαι εκτιμώ παραπάνω το γεγονός ότι, την ώρα που οι άλλοι ήταν μες τα γραφεία τους τζιαι επαίζαν τα σίειλη τους, τζείνη ήταν μες την βάρκα με προορισμό την Λωρίδα της Γάζας (εν καιρώ πολέμου) για να πάρει προμήθειες τους Παλαιστινίους.

Μες τούτο τον διαφημιστικό κυκεώνα, οι διαφημίσεις του ΔΗΚΟ, εν σάννα τζιαι σχεδιαστήκαν που γραφίστα της γενιάς του 60. Τουλάχιστον εσκεφτήκαν οικολογικά τα πλάσματα. Παρά να τυπώσουν καινούργια πανό, εξεθάψαν τζείνα που είχαν που την εποχή του δημοψηφίσματος.

Τι σχέση έσιει το Τούρκικο κράνος τζιαι οι Τούρκικες εγγυήσεις, με τις Ευρωεκλογές; Σε λλίο εννα φκάλλουν αφίσες που να γράφουν πάνω «Ψηφίστε Μακάριον τον Τρίτον».

Είμαι περίεργος να δω, πόσα χρόνια εννα πετυχαίνει το κόλπο «Να φοιτσίασουμε τον κόσμο, πέρκει μας ψηφίσει. Βάλε τζιαι κανένα τανκς πας την αφίσα ρε Πανίκκο». Ε, ρε τι έχουμε να ζήσουμε ως τις έξι του Ιούνη..