Η λίστα επιβίωσης

Αποφάσισα να συντάξω μια λίστα με τα πράματα που πρέπει να ξέρει κάποιος άντρας για να επιβιώσει στην απαιτητική κοινωνία του σήμερα.

Κάποια που τούτα μπορεί να φαίνουνται δεδομένα για μερικούς. Η πικρή αλήθκεια είναι κάποια μαθαίνεις τα με τον δύσκολο τρόπο τζιαι μετά που παταγώδεις (τζιαι πολλές φορές εξευτελιστικές) αποτυχίες στις προσπάθειες σου.

Ως άντρας τζιαι εγώ, αποφάσισα να βοηθήσω τους συντρόφους του ιδίου φύλου παραθέτωντας μια λίστα με τα πράματα που θεωρώ σημαντικά.
Λοιπόν..

1) Οτιδήποτε κρεμμάζετε στον τοίχο, καλύτερα να κρεμμάζετε με ρόμπλαξ τζιαι βίδα. Οι σπόντες θα ζαβώσουν αμα έβρουν τούβλο τζιαι θα λύσετε το δάκτυλο σας την ώρα που θα προσπαθείτε να τες καρφώσετε. Οι έυκολες λύσεις, ντάπολ φέις κλπ, είναι κατασκευασμένες για να ξεκωλλούν τζιαι να ρίφκουν χαμέ ότιδηποτε εκρεμμάσετε προηγούμενως με αποτέλεσμα να σας σπάζουν τα νεύρα.

2) Μάθετε να τηγανίζετε σωστά αυκά τζιαι πατάτες. Ο σωστός τρόπος δεν είναι σε καμία περίπτωση να τα σείρετε ούλλα την ίδια ώρα μες το τηγάνι, να άψετε το γκάζι τζιαι να περιμένετε. Τούτος ο τρόπος εν εγγύηση ότι θα μείνετε νυστιτζιοί.

3) Μπορείτε να προσανατολειστείτε πολλά ποιο εύκολα άμα έσιετε χάρτη μαζί σας. Οι φράσεις «Υντά εν ήξερω πόθθεν να πάω!!» τζιαι «Ούσσου ολάν τζιαι ξέρω που πάμε» δεν εβοηθήσαν ποττέ κανένα. Βοηθά επίσης να ρωτάτε για οδηγίες. Αποφεύγετε τους κυνηγούς, θα σας στείλουν λάθος για να μεν τους φοητσίασετε τες φάσσες τζιαι τες τζύκλες.

4) Μεν προσπαθείτε να πείσετε μια γενέκα ότι έσιει λάθος. Λάθος έσιετε μόνο εσείς. Όχι μόνο στην εν λόγω διαφωνία, αλλα τζιαι στο ότι προσπαθείτε να της δείξετε ότι κάμνει λάθος. Εν επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι γενέτζιες δεν έχουν λάθος ποττέ. Γλύτωνετε χρόνο, φαιά ουσία τζιαι το σημαντικότερο, λεφτά με το να μάθετε να λαλείτε «Έσιεις δίκαιο, αγάπη μου».

5) Να σκέφτεστε σοβαρά σε ποιόν λαλείτε την κλασσική Κυπριακή απάντηση «Τζείνος που εν σε φοάτε!!». Αν τζείνος που σας ρωτά ποιός είσαστε, εν ίσια με την πόρτα, την απάντηση σας ακολουθούν δύο πιθανότητες. Ή να φάτε ξύλο ή να φοηθείτε τζιαι να κάμετε πίσω. Τζιαι στες θκύο περιπτώσεις, θα γινείτε ρεζίλι τζιαι θα χαλάσει τζιαι η μέρα σας. Μεν μπείτε στον κόπο ευθής εξ αρχής;

6) Τα πουκάμισα. Μάθετε να σιδερώνετε τα πουκάμισα σας. Καμία εν θα σας τα σιδερώσει όπως την μάμμα σας, αντίθετα οι ποιό πολλές θα σας πέψουν στην μάμα σας να σας τα σιδερώσει. Τα πουκάμισα δεν φορκούνται ασιδέρωτα, οι φανέλλες μπορεί, τα πουκάμισα ποττέ. Για να μεν την έσιετε ανάγκη αμα κατεβάζει τα μούτρα της, μάθετε να σιδερώνετε τα πουκάμισα σας.

7) Τελευταίο αλλα όχι έσχατο. Κάμετε μια λίστα σαν τούτη. Έτσι εν θα ξεχάννετε τζιαι να επαναλαμβάνεται την ίδια μα…κία θκύο φορές.

7 comments

 1. χώρισες πρόσφατα;
  ή το σκεφτεσαι;

  [αλλα και πάλι μπορεί να κάνω λάθος…γυναικα είμαι]

  ΑπάντησηΑπάντηση
 2. Simfwnw kai epaf3anw gia to noumero 4.. exei 10 xronia pou prospathw na to mathw sto koino mas filo alla en ekatafera tpt akoma.. 🙂

  ΑπάντησηΑπάντηση
 3. χε χε. άψογη λίστα. πάντως εγώ έχω μόνον ένα πουκάμισο τζι εν θέλει ποττέ σιδέρωμα. σαν τις φανελλούες εν έσιει.

  ΑπάντησηΑπάντηση
 4. 4 … να μάθετε να λαλείτε «Έσιεις δίκαιο, αγάπη μου»

  Άσε που άμαν ππέσεις τζιαι πα σε καμιάν όξυπνην πρέπει να μάθεις να το λαλείς με τρόπον που να φαίνεται αλήθκεια. Αλλιώς εν παρπατεί, τζιαι τζιειαμέ επούτσ.σες την διπλά.

  ΑπάντησηΑπάντηση
 5. stalamatia

  ‘Εσιετε την εντύπωση πως άμα πείτε στη γαινέκα έσιεις δίκιο αγάπη μου πουρέκκα μου εν να το πιστέψει?για νομίζετε ένι ξέρει μια γαινέκα πότε έσιει δίκιο.Σας δουλεύουν κανονικά κοπέλια.Καλό είναι να μάθετε να βάλλετε τζιαι κανένα
  πλυντήριοοοοο.Και για να είσαστε πιο ανεξάρτητη σαν άνδρες να κάμνετε ούλλες τες δουλειές για να μεν έσιετε ανάγκη τη γεναικούα σας.Κατά τα άλλα ωραίο το ποστ. .

  ΑπάντησηΑπάντηση
 6. stalamatia

  Μεν μου πεις ότι δεν περείμενες να σου την πέσουν οι γυναίκες!!χα χα χα .

  ΑπάντησηΑπάντηση
 7. Έσιει πουκάμισα ΝΟΝ-ΙRON που το Μάρκς εντ Σπένσερ που δκυο ππαλιές τελειώνεις. Τζιαι κανονικά τζιαι με ντάπολ κκάφς.

  ΑπάντησηΑπάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *